9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид издържа в "Ел Класико" в Евролигата (видео)

Реал Мадрид издържа в „Ел Класико“ в Евролигата (видео)

Отборът на Чус Матео единствен продължава без поражение в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид излезе еднолично начело в класирането на Евролигата с баланс от 5-0. Пред своята публика тимът на Чус Матео ликува в първото за сезона в турнира на богатите „Ел Класико“, след като издържа срещу Барселона след 65:64 в среща от 5 кръг. Каталунците са втори в подреждането с 4 успеха и 1 поражение.

НАЙ-ДОБРИ: Габриел Дек наниза 20 точки за Реал Мадрид, гарнирани със 7 борби. Венсан Поарие добави 14 и 7 борби.

Барселона бе без един от водещите си играчи Николас Лапровитола. В негово отсъствие Уили Ернангомес вкара 13 точки. Ян Весели бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 12 и 10 борби. Алекс Абринес остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Двубоят премина през немалко обрати, като победителят бе определен в последните секунди. 48 секунди преди края Томаш Саторански постави равенство на таблото за 59:59. Факундо Кампацо обаче държеше Реал на лидерска позиция след 63:60, но Томас Саторански заслужи шанс да прати мача в продължение 0.8 секунди преди сирената, когато получи правото да изпълни три наказателни удара. Чехът обаче бе точен само веднъж от фаул линията, а след него се разписаха още Марио Хезоня и Алекс Абринес, с което бе оформен и крайният резултат – 65:64 в полза на Реал.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Реал Мадрид ще играе срещу Виртус Болоня, докато на 3 ноември Барселона ще бъде домакин на Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани