8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛокомотив София се справи с Балкан-2 в ББЛ А група

Локомотив София се справи с Балкан-2 в ББЛ А група

Втора победа за столичния тим във втория ешелон

Локомотив София записа втора победа от началото на сезона в ББЛ А група. В среща от регион Запад, която се проведе в столичната зала „Триадица“, тимът надви Балкан-2 с 89:83. Столичният отбор е с баланс 2-3, докато загубата бе трета за ботевградчани от четири двубоя.

Двубоят започна равностойно, като в началото нито един от двата тима не успя да поведе с повече от 3-4 точки, а след 10 минути игра домакините имаха минимална преднина след 20:19. Темпото се запази и през втория период. „Зелените“ демонстрираха точен мерник в стрелбата от далечно разстояние, докато Локомотив играеше много успешно в подкошието и на почивката бе напред с 53:51.

След паузата на два пъти столичният тим поведе с 8 точки, а преди заключителната четвърт резултатът бе 73:68 в негова полза. В оставащото време Локомотив поддържаше аванс от няколко точки и удържа водачеството си до последно.

По 21 точки за победителите отбелязаха Стефан Янев, Драгомир Павлов (11 борби) и Иван Павлов (7 асистенции). Дабъл-дабъл от 15 и 12 борби записа Радослав Колев.

За балканци Михаил Гавазов се отчете с 24 точки и 8 борби. Мариян Хубанов вкара 22 точки, с 18 и 9 асистенции е Александър Гавалюгов, а 10 точки, 8 борби и 7 асистенции има Павлин Петров.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани