20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАПобеда №20 за Денвър в НБА (видео)

Победа №20 за Денвър в НБА (видео)

Нъгетс отказаха Портланд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър триумфира за трети пореден и общо 20-ти път в НБА през този сезон. На свой терен селекцията на Майк Малоун се наложи над Портланд със 120:107.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич бе близо до още един трипъл-дабъл в НБА, като остави срещу името си в статистиката 29 точки, 8 борби и 11 асистенции. Джамал Мъри добави 25, 8 борби и 12 асистенции. Майкъл Портър Джуниър вкара 18 точки плюс 5 борби.

Деймиън Лилард бе най-добър за Портланд с 34 точки, 7 борби и 8 асистенции. Джеръми Грант се отчете с 20 и 7 борби. С по 14 точки се разписаха Джош Харт и Анфърни Саймънс, като първият грабна и 11 борби плюс 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Джамал Мъри даде тласък на Денвър през второто полувреме. Гардът, който не игра срещу Мемфис преди няколко дни, отбеляза 19 точки след почивката и помогна на Нъгетс да заличат пасив от 6 точки и да достигнат до двуцифрен аванс, с което си гарантираха успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 декември Денвър ще бъде домакин на Финикс, докато ден по-късно Портланд ще се изправи срещу Шарлът. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани