10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългари в чужбинаПобедата във второто българско дерби в Румъния отиде за Андрей Иванов и...

Победата във второто българско дерби в Румъния отиде за Андрей Иванов и Стяуа

Центърът и отборът му надвиха Атлетик Констанца на Павел Маринов след продължение

Андрей Иванов и Стяуа спечелиха второто дерби с българско участие в Румъния през 2021/2022. Центърът и отборът му надвиха Атлетик Констанца със 111:107 след продължение като гости в мач от 9 кръг в шампионата на северната ни съседка.

Андрей Иванов се включи от пейката за Стяуа, като остави срещу името си в статистиката 3 точки и 4 борби за 14 минути. При стрелбата си националът бе 1/2 от тройката.

Карло Врагович бе най-добър за победителите с 29 точки.

Павел Маринов бе сред най-резултатните играчи на Атлетик Констанца. Крилото намери място сред стрелците с 10 точки, 2 борби и 2 асистенции за 19 минути в игра. При стрелбата си той бе 2/3 от средно разстояние, 1/1 зад дъгата и 3/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Давонтей Уолъс вкара 28 точки плюс 7 асистенции.

Стяуа е с баланс от 5-3, което го поставя на седмо място в класирането, докато Атлетик Констанца има 5 победи и 4 загуби и е на четвърта позиция. На 3 декемрви Андрей Иванов и компания ще излязат срещу Тимишоара на Иван Лилов, докато Павел Маринов и съотборниците му срещнат Крайова ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ АТЛЕТИК КОНСТАНЦА – СТЯУА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани