11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Не успяхме да свикнем на интензитета, който Рилски налага

Петър Златанович: Не успяхме да свикнем на интензитета, който Рилски налага

Отборът е много зле от гледна точка на физиката, коментира наставникът на Балкан

Отборът е много зле от гледна точка на физиката, това не е оправдание. Не тренираме на нужното ниво и не успяхме да свикнем на интензинтета, който Рилски спортист налага на паркета. С други отбори можем да играем с друг интензитет, но не и с този, с който Рилски играе. Не сме тренирали на това ниво, най-вече заради контузии„, бе мнението на наставника на Балкан Петър Златанович след загубата от Рилски спортист с 68:83 в мач от НБЛ. 

12 от 12 за Рилски спортист в НБЛ в края на годината

„Гостите играха добре, тичането и заслоните им бяха на пълен спринт. Димаджио Уигинс създаваше предимство за тях и това се вижда от всички. Не мисля обаче, че това беше единственото нещо“, добави треньорът на „зелените“, които са с баланс от 8-3 и са трети в класирането. 

Ясно е, че можем да поработим върху идеята за привличане на нов играч. Трябва да мине още малко време след Нова година и да говорим с ръководството. Не сме се подготвяли за мача с ЦСКА все още, мислихме само за този с Рилски. Трябва да вземем реванш от тях“, каза още Петър Златанович. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани