15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаПау Гасол на часове от последния си мач?

Пау Гасол на часове от последния си мач?

Подобни мисли минават през главата на легендарния испанец

Една от легендите на европейския баскебол Пау Гасол призна, че днешният двубой на Барселона срещу Реал Мадрид от финалите в испанската ACB лига може да се окаже последен в неговата кариера. Двукратният шампион в НБА с Лос Анджелис Лейкърс се присъедини към каталунците преди няколко месеца, като с тях игра финал и в Евролигата.

Днешният мач може да бъде последният за мен. Дълги години си мислих, че последният ми двубой трябваше да бъде отдавна, заради всичките контузии. Такива мисли ме посетиха и сега„, споделя Пау Гасол.

40-годишният баскеболист записва средно по 10.3 точки, 4.9 борби и 1.2 асистенции в общо 15 мача на Барса в ACB лигата през този сезон. Последното доказателство за неговата позиция в испанския баскебол е, че той бе приет с овации от феновете на Реал Мадрид в „Паласио де Депортес“ преди два дни. Тогава Барса победи с 89:75 и поведе с 1-0 в серията.

Мач №2 от финалите в ACB лигата ще бъде днес от 23.00 ч. българско време в „Палау Блауграна“. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани