9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаПАО удари Макаби Тел Авив (видео)

ПАО удари Макаби Тел Авив (видео)

"Детелините" стопираха серия от шест поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос стопира серия от шест поредни загуби в Евролигата. На свой терен „детелините“ излъгаха Макаби Тел Авив след 88:86 у дома в мач от 19 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Гръцкият гранд е с баланс от 7-12 и е на 15-то място в класирането, докато израелският състав е с 10 успеха и 9 поражения и е девети.

НАЙ-ДОБРИ: Парис Лий се отчете с 21 точки за Панатинайкос. Дуейн Бейкън вкара 19. Дерик Уилямс финишира със 17 точки и 5 борби.

Бонзи Колсън обнови личния си рекорд в кариерата, като остави на сметката на Макаби Тел Авив 29 точки, от които 5 тройки, плюс 14 борби. Уейд Болдуин добави 21. Лоренцо Браун остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Двата отбора предложиха интересен двубой, в който победителят бе определен в самия край. 27 секунди преди сирената Бонзи Колсън бе точен, за да изведе гостите напред с 86:85. В следващата атака Дерик Уилямс донесе радост на феновете на ПАО с тройка за 88:86, а Уейд Болдуин пропусна със сирената и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Панатинайкос ще гостува на Виртус Болоня, докато Макаби Тел Авив ще приеме АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани