13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияПавлин Иванов се възстановява от операция

Павлин Иванов се възстановява от операция

Гардът на Рилски спортист е под въпрос за началото на сезона

Павлин Иванов е под въпрос за старта на новия сезон. Това заяви след турнира в Плевен треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров.

194-сантиметровият баскетболист се възстановява след операция на менискуса, като тепърва предстои да стане ясно дали той ще участва в дуела за Суперкупата срещу Левски на 4 октомври.

Павлин Иванов е много важен играч за нас. Мисля, че доста добре се развива неговото възстановяване. Той работи здраво и много съвестно, така че в най-скоро време го очакваме да се завърне в игра. Естествено, ще му отнеме време да се сработи с останалите играчи от отбора. Колкото по-бързо се върне, толкова по-добре. Към момента не мога да каже кога точно ще се появи в игра“, каза Людмил Хаджисотиров.

До този момент Павлин Иванов игра само в една от контролите на Рилски спортист – срещу Олимпиакос в края на миналия месец. Въпреки травмата, националът бе до съотборниците си в Плевен за турнира в края на миналата седмица.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани