5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАОклахома се върна от -26 и надви Лейкърс (видео)

Оклахома се върна от -26 и надви Лейкърс (видео)

Ръсел Уестбрук бе изгонен в края на двубоя

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Леброн Джеймс, който е контузен, Лос Анджелис Лейкърс инкасираха първо поражение като гости в НБА през 2021/2022. „Езерняците“ загубиха от Оклахома със 115:123, като допуснаха преднината им от 26 точки да бъде заличена.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис бе най-резултатен за Лейкърс с 30 точки и 8 борби. Ръсел Уестбрук оформи 185-ти трипъл-дабъл в кариерата си – 20, 14 борби и 13 асистенции, но бе изгонен в последните секунди след размяна на реплики с Дериъс Бейзли. Публиката в „Чесапийк Енерджи Арена“ също не бе приятелски настроена към гарда.

Шай Гилджъс-Александър бе най-добър за Оклахома с 27 точки, 9 борби и 5 асистенции. Дериъс Бейзли се отчете с 20 и 6 борби. Джош Гиди финишира с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Тъндър изравниха най-голямото си завръщане в мач от НБА. Домакините излязоха напред 9.4 секунди преди края след 118:115. Кармело Антъни пък пропусна да прати мача в продължение, след като не успя зад дъгата. Лу Дорт, Дериъс Бейзли и Шай Гилджъс-Александър оформиха крайното 123:115.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 октомври Оклахома ще гостува на Голдън Стейт, а ден по-рано Лейкърс ще приемат Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани