11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияОбявиха официално датите за Купата на България

Обявиха официално датите за Купата на България

„Арена София“ ще приеме мачовете след две седмици

Управителният съвет на БФБаскетбол утвърди „Арена София“ за домакин на Финалната осмица на турнира за Купата на България. В офиса на родната централа е получена само една заявка за домакинство на турнира – обединена кандидатура от столичните ЦСКА и Левски.

Снимка: БФБ

Във връзка със заетостта на най-голямата спортна зала у нас „Арена София“ бяха променени и датите за провеждане на турнира. Финалната осмица ще се състои в периода 21 до 24 март. Така четвъртфиналите ще са на 21 март, полуфиналите – на 22 март, а на 24 март ще се определи и носителят на трофея.

Жребият за Купата на България ще бъде изтеглен на 8 март (сряда), в зала „Триадица“ от 12.00 ч. В него ще участват Рилски спортист, Балкан, ЦСКА, Левски, Черноморец, Спартак Плевен, Берое и Ямбол.

В съответствие с новата програма на Купа България, Управителният съвет на БФБаскетбол промени и програмата на третия етап в НБЛ. Така мачовете от 26 кръг, насрочени за 18-ти и 19 март, бяха насрочени за 28 март (вторник), и 29 март (сряда), за участниците във финала на Купа България.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани