12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияОбявиха началния час на финала за Купата на ББЛ

Обявиха началния час на финала за Купата на ББЛ

Двубоят за златото ще бъде в неделя, във Видин

Кулминацията на турнира за Купата на ББЛ предстои този уикенд във Видин, като вече е ясен и началният час на финалния мач. Двубоят, който ще определи новия носител на трофея, ще започне в неделя (23 април) от 16:00 ч. 

Ден по-рано, на 22 април (събота) са полуфиналите, като първият от тях противопоставя Ахил и Хасково. Столичният тим е единственият представител на ББЛ Б група, който достигна до тази фаза на надпреварата. Мачът е с начален час 17:00. Веднага след него ще се изиграе и другият полуфинал. Той е предвиден за 19:00 ч. и съперници в него ще са Миньор 2015 и Хебър. 

Хебър е единственият от участниците във Финалната четворка, който вече е печелил турнира за Купата на ББЛ. Останалите два са Спортист Своге и Балкан -2. 

Баскетболният уикенд във Видин обаче не се изчерпва само с мачовете от Купата. В неделя, непосредствено преди финала, местният Видабаскет ще приеме Чавдар Троян на старта на плейофите в регион Център на ББЛ А група. В зала „Фестивална“ пък ще се изиграят още три мача от първенствата при подрастващите. 

Освен това, вече е готова и програмата за плейофите в регион Център на ББЛ А група, като можете да я намерите тук. Фазата на директните елиминации ще стартира в неделя (23 април). 

ПрезGoogle
ИзточникББЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани