13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияОбщото събрание на НБЛ прие оставката на Петър Георгиев

Общото събрание на НБЛ прие оставката на Петър Георгиев

Ръководните функции в лигата ще се поемат от Общото събрание

Общото събрание на НБЛ се събра в София след края на сезона. То прие оставката на председателят на лигата инж. Петър Георгиев.

Освен това, бе решено, че ръководните функции ще се поемат от Общото събрание, което ще провежда регулярни събирания и ще взима колективни решения по всички възникнали въпроси. 
 
Петър Георгиев изложи виждането си за работата на Съдийската комисия към БФБ до момента и изрази позиция за конкретни мерки, които следва да бъдат взети за по-успешната работа между НБЛ и СК.

Президентът на БФБаскетбол Георги Глушков увери представителите на отборите, че се подготвя програма за работа на Съдийската комисия, както и обновени нормативни документи, които ще бъдат представени за одобрение на НБЛ, преди началото на 2023/2024.

Представителите на 11-те клуба, членове на лигата, приеха единодушно финансовия отчет на лигата за сезона, представен от спортния мениджър Сандра Велчева-Хънт.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани