13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАНю Йорк и Бостън спретнаха драма с две продължения на старта в...

Ню Йорк и Бостън спретнаха драма с две продължения на старта в НБА (видео)

Никс преодоляха 46-те точки на Джейлън Браун

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк даде старт на новия юбилеен 75-ти сезон в НБА с победа. Никс минаха през драма с две продължения, но оцеляха срещу Бостън след 138:134 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Джулиъс Рандъл наниза 35 точки за Ню Йорк, които допълни с 8 борби и 9 асистенции. Еван Фурние добави 32 и 6 борби. Ар Джей Барет се отчете с 19 точки и 5 борби.

Джейлън Браун избухна с рекордните в кариерата си в лигата 46 точки за Бостън, след като се завърна след прекаран коронавирус и игра 46 минути. На сметката си гардът остави още 9 борби и 6 асистенции.

От неговите колеги Джейсън Тейтъм достигна до дабъл-дабъл след 20 точки и 11 борби. Робърт Уилямс III приключи с 16 и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Джейсън Тейтъм даде преднина на Селтикс във второто продължение, след като бе точен за 134:133. Това обаче не притесни Никс, които отвърнаха с тройка на Еван Фурние и кош на Дерик Роуз, за да сложат точка на спора с крайното 138:134.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 октомври Бостън ще приеме Торонто, а Ню Йорк ще гостува на Орландо. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани