16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаНикола Миротич смълча Истанбул с кош в края срещу Фенербахче (видео)

Никола Миротич смълча Истанбул с кош в края срещу Фенербахче (видео)

6 поред и върхът в Евролигата е само за Барселона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона записа шеста поредна победа в Евролигата. Каталунците изковаха успех срещу Фенербахче след драматичното 76:74 след кош в последната секунда, чийто автор бе Никола Миротич. Испанският гранд вече е еднолично на върха в класирането след 6 мача, без допуснато поражение, докато турците са 11-ти с баланс от 2-4.

НАЙ-ДОБРИ: Кори Хигинс реализира 18 точки за Барселона. Брандън Дейвис добави 16. Ник Калатес се разписа с 11 точки и 7 асистенции.

Ян Весели бе най-резултатен за Фенербахче с 24 точки и 8 борби. Марко Гудурич остана със 17.

КЛЮЧЪТ: Победителят в двубоя бе определен в самия край. Във финалните две минути гостите излязоха напред със 74:70 чрез Никола Миротич и Найджъл Хейс. „Фенерите“ не се отказаха и фиксираха 74:74 чрез Девин Букър и Ян Весели 6 секунди преди сирената. Но всичко бе решено от Никола Миротич, който оформи 76:74.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 октомври Барселона ще гостува на Макаби Тел Авив, а Фенербахче ще се изправи срещу Олимпиакос на Александър Везенков в Пирея.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани