Никола Милутинов: Най-болезненият момент за мен беше напускането на Везенков

Центърът не пропусна темата за българина по време на фестивал в Сирос

1424

Никола Милутинов бе сред гостите на фестивала, свързан с една от легендите на Олимпиакос и гръцкия баскетбол Йоргос Принтезис, който се проведе в Сирос. Центърът не пропусна и темата за Александър Везенков, който ще продължи кариерата си отвъд океана с екипа на Сакраменто.

Най-болезненият момент за мен беше напускането на Везенков. Двама ключови играчи ги няма, трябва да работим здраво. Искаме да направим крачка напред”, заяви Никола Милутинов по повод раздялата на Олимпиакос с Александър Везенков и Костас Слукас, който премина в Панатинайкос.

Никола Милутинов и Александър Везенков бяха съотборници в Олимпиакос от 2018 до 2020 г. След това сърбинът премина в редиците на ЦСКА Москва, а през това лято избра да се завърне в Пирея.

Александър Везенков пък взе решение да направи следващата крачка в своето развитие, след като стана Реализатор №1 и MVP в Евролигата през 2022/2023. Освен това, с отбора на Йоргос Барцокас българинът игра финал в турнира на богатите, като остана на крачка от трофея.

Предишна статияТри поред за националите до 20 г. на европейското в Северна Македония (видео)
Следваща статия$18 млн. награден фонд за новия турнир на НБА
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."