13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияНиколай Титков: Сами си загубихме мача

Николай Титков: Сами си загубихме мача

Страхотно е да имаш треньор като Васил Евтимов, казва още гардът на Черноморец

Не беше лек този двубой. Ние сами си загубихме мача. Накрая с някои грешки, две технически и 2-3 слаби защити обърнаха развоя на срещата. Според мен, ако в следващия мач подобрим с една идея защитата, ще вземем победата”, сподели баскетболистът на Черноморец Николай Титков след загубата от Спартак със 77:84 в мач от 4 кръг в НБЛ.  

Спартак излезе победител в здрав мач с Черноморец

“Можеше след 4 кръга в НБЛ да сме с 4 победи, но мисля, че ни трябва още малко време, за да се обиграем като отбор. Чувствам се страхотно в Бургас. Доволен съм от треньорите, от организацията и от обстановката”, допълни гардът, който остави на сметката на “акулите” 14 точки и 7 асистенции в срещата, в Плевен. 

Страхотно е да имаш треньор като Васил Евтимов, който е бил много добър състезател и има какво ново да научиш от него всеки ден, на мач, на тренировка или когато и да е”, добави 182-сантиметровият играч на бургазлии.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани