ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Барет Бенсън

Успяхме да се справим заедно, публиката ни подкрепяше, споделя центърът на Спартак

470

Спартак Плевен спечели за четвърти пореден път в НБЛ, след като надви Черноморец с 84:77 в последния мач от 4 кръг. Сред виновниците за победата на плевенчани бе и Барет Бенсън, който заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg. 

„Това беше мач, в който всички играхме добре отборно, както видяхте. Справихме се добре с тежкото предизвикателство, което ни отправиха. Имахме план за двубоя, който успяхме да изпълним. Не беше лесно, но успяхме да се справим заедно, публиката ни подкрепяше и нещата се получиха„, сподели баскетболистът на Спартак Плевен Барет Бенсън след срещата.  

“Съперникът наистина игра здрава защита, подаваха си топката, имат добри стрелци. Имат добри играчи, които могат да играят едно на едно, но ние успяхме да се справим. Това е една наистина важна победа за нас. Надявам се така да продължаваме и занапред, добави центърът, който оформи дабъл-дабъл за своя тим – 16 точки и 11 борби плюс 3 асистенции и 2 чадъра за 27 минути на паркета и КПД 22.  

Чувствам се страхотно в този отбор. Харесва ми тук. Момчетата са много добри. Когато някой се справя добре, ние си споделяме това заедно. Наистина е много хубаво”, казва още американецът. 

“Феновете се страхотни. Аз бях в България и миналата година, тук беше лудница отново. Тяхната подкрепа наистина ни помага. Затова им благодаря”, допълни Барет Бенсън.  

Спартак излезе победител в здрав мач с Черноморец

Предишна статияНиколай Титков: Сами си загубихме мача
Следваща статияКевин Дюрант на 19-то място при реализаторите в НБА (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."