9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Играта ни започва да приема добър вид

Николай Стоянов: Играта ни започва да приема добър вид

За Топ 4 - няма да се откажем, сподели баскетболистът на Спартак

„Както казах и предишния път, за нас основното е да победим. Успяхме да го изпълним заедно с поставените цели в срещата, за което се радвам. Играта ни започва да приема добър вид, да изглеждаме добре комбинативно на игрището. Това са основните неща”, сподели баскетболистът на Спартак Плевен Николай Стоянов след победата над Шумен със 104:81 в мач от НБЛ. 

Мисля, че домакинското предимство са усеща най-силно при нас. Всички го знаят и знаят колко трудно се играе в Плевен. Благодаря на публиката, която ни подкрепя, независимо в какви ситуации сме. Тя успя да ни изкара от труден момент и с тези три поредни победи се надявам да сме взели въздух, и играта ни да продължава да се подобрява за основната част от сезона”, допълни един от основните реализатори за плевенчани в срещата, приключил с 19 точки и 5 асистенции. 

Ишмаел Ел-Амин стана MVP на последния месец в НБЛ. Той има много качества, добър баскетболист е. Пожелавам му да е здрав, да се развива и смятам, че ще стигне добро ниво”, добави Николай Стоянов. 

Относно Топ 4, никога няма да се откажем, щом има такъв шанс, ще се опитаме да го грабнем. Надявам се просто играта ни да се получава. Това е основното нещо, което търсим до края на редовния сезон, каза още варненецът. 

“От тези поредни домакинства, с всяко надграждане, мога да кажа, че Шумен са в по-добро състояние от предишния мачове. Академик мисля, че е най-добрият от четирите отбора. Надявам се да излезем по същия начин както в последните срещи, завърши Николай Стоянов. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани