24.7 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияГеорги Кендеров: Всяка наша грешка, всяка наша изпусната топка я наказваха

Георги Кендеров: Всяка наша грешка, всяка наша изпусната топка я наказваха

Не можахме да спрем тяхната контраатака, допълни крилото на Шумен

Бяхме си поставили за цел да спрем тяхната контраатака, не можахме да го изпълним. Това бе главното, заради което се получи този развой на събитията. Всяка наша грешка, всяка наша изпусната топка я наказваха чрез контраатаки и това им увеличи преднината. Чувстваха се много по-комфортно, докато на нас ни беше трудно. Серията, която направиха в края на втората част, им даде аванс от 13 точки, който те успяха да задържат до края”, бе мнението на крилото на Шумен Георги Кендеров след загубата от Спартак с 81:104 в мач от НБЛ.  

Както казах и миналия път, ние работим. Имаме си цели, опитваме се да ги постигаме. Опитваме се да побеждаваме във всеки мач”, отбеляза баскетболистът на „жълто-зелените“, който бе близо до дабъл-дабъл в срещата – 9 точки и 7 борби. 

“Феновете в Шумен са нашият шести играч. Винаги са ни помагали, дори и в трудните моменти. Надявам се да напълним залата и да се получи интересен мач срещу Балкан”, допълни Георги Кендеров. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани