12.9 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Играем заради фенове и децата

Николай Стоянов: Играем заради фенове и децата

Изпълнихме задачите, които ни бяха поставени от треньорите, допълни баскетболистът на Спартак

„Целта ни в тези поредни домакинства, както и в този мач, е да успяваме да пречупим по този начин опонентите си, за да вземем задължителните победи, които ни трябват по пътя към позицията, към която сме се насочили в класирането. Пролича си, че имаше отпускане второто полувреме, за съжаление. Надявам се да го няма в следващите мачове. Надявам се да достигнем до момента, в който да не допускаме подобно нещо. Мисля, че изпълнихме задачите, които ни бяха поставени от треньорите, заради това и се получи такава разлика на такъв ранен етап от срещата„, бе мнението на баскетболиста на Спартак Николай Стоянов след успеха над Черно море Тича със 102:87 в мач от НБЛ.

Много се радвам, че има много хора в залата, както и че сме на първо място по посещаемост в лигата. Това е нещо важно за българския баскетбол, в частност и за нашия клуб. Всеки отбор се старае да играе все по-добре, за да идват повече хора и да го подкрепят на мач. Заради това играем, заради феновете и децата, каза още реализатор №1 за плевенчани в двубоя с 18 точки.

Срещу Шумен очаквам да излезем по същия начин, концентрирано и сериозно, както го направихме срещу Ямбол и Черно море Тича, за да вземем това, което ни трябва„, допълни той.

Важното е всички да са здрави, за да можем да направим тренировъчен процес, който да е максимално интензивен и добър преди да започнат плейофите. За да може това да ни даде нужните сили и да противодействаме на отборите, които са преди нас в класирането“, завърши Николай Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани