7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Пеев към Барчовски: Oще веднъж доказа колко реален и голям човек...

Николай Пеев към Барчовски: Oще веднъж доказа колко реален и голям човек си

Треньорът от школата на Балкан с благодарности към националния селекционер

Признанието на Росен Барчовски към треньорите при подрастващите не остана незабелязано. То бе прието с признателност от един от наставниците в школата на Балкан Николай Пеев. 

Не съм от хората, които често коментират в социалните мрежи, но не мога да остана безучастен след благодарностите от страна на националния треньор Росен Барчовски към треньорите на подрастващи баскетболисти. Само голям треньор и човек, истински милеещ и отдаден на нашата любима игра, може да оцени неблагодарния труд, който влагат тези треньори. И ми дава надежда, че с такива хора баскетболът го чакат по-добри времена. Благодаря ти, Росене, още веднъж доказа колко реален и голям човек си„, написа в социалната мрежа Фейсбук Николай Пеев.

Росен Барчовски с послание към треньорите на подрастващи

По-рано днес Росен Барчовски посвети наградата си за Наставник №1 на февруари на всички треньори при подрастващите. Специалистът бе награден на специална пресконференция в Пресклуб „България“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани