7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов: Не ни отиваше да започнем по този начин

Николай Маринов: Не ни отиваше да започнем по този начин

След това ни беше трудно да се върнем, каза гардът на Спартак

Не ни отиваше да започнем мача по този начин. Не знам как да го коментирам. След това по психологически начин, баскетболно ни беше трудно да се върнем. Донякъде успяхме, но явно не беше достатъчно. Нямам обяснение”, каза баскетболистът на Спартак Плевен Николай Маринов след поражението на тима си от Черноморец с 82:91.

Със сигурност те искаха да си върнат за загубата в Бургас. Когато точно преди почивката вкарах този кош и видях резултата, знаех че ако отбележа от фаул линията, ще намалим разликата под 10 точки. Надявах се с това да дам импулс на отбора и да започнем по-добре третата част”, допълни гардът, който отбеляза 9 точки срещу бургазлии.

В Ямбол винаги е трудно да се играе. Това е една от най-негостоприемните зали за гостуване. След този тежък мач за нас, след загуба, единствено искам да си починем и да се подготвим добре. Надявам се срещу Ямбол да играем много по-добре”, добави Николай Маринов.

Черноморец си отмъсти на Спартак в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани