10.5 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияНиколай Иванов: Гледам да попивам всичко от моите съотборници

Николай Иванов: Гледам да попивам всичко от моите съотборници

Научихме си домашното от миналия път, допълни гардът на Спартак

Николай Иванов се понрави с доста добри включвания в последните мачове на Спартак в НБЛ. Вчерашният двубой на плевенчани срещу Ямбол също бе един от тях.

Разучихме си съперника много добре. Възползвахме се от грешките, които направиха. Това ни изведе до успеха, защото се бяхме подготвили много добре. Научихме си домашното от миналия път. Загубата от Ямбол тук с продължение отпреди няколко месеца беше фрапантна и повлия доста, но важното е, че се изправихме„, сподели пред BBALL.BG баскетболистът на Спартак Николай Иванов след успеха над ямболии с 94:73.

Чувствам се прекрасно в отбора. Заобиколен съм от страхотни хора. Радвам се, че съм част от Спартак и благодаря на Тодор Тодоров за доверието. Гледам да попивам всичко от моите съотборници, които са доста опитни играчи. Възхищавам им се страшно много на всички. Всичко е възможно в плейофите“, допълни гардът на плевенчани.

От третия опит Спартак намери рецептата и победи Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани