14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Свикваме с нови принципи и тренираме здраво

Николай Грозев: Свикваме с нови принципи и тренираме здраво

Определено мачовете през сезона ще бъдат доста интересни, допълва крилото на Балкан

Николай Грозев бе сред най-добрите и помогна на своя Балкан да спечели турнира в Плевен. Във финала крилото и колегите му се справиха с Рилски спортист със 79:76, а той се разписа с 10 точки.

Турнирът беше доста равностоен. Берое имаше проблеми с контузени, както и Спартак Плевен. И двата отбора показаха потенциала си. Срещу Рилски беше изключително трудно. Те ни повеждаха, ние наваксвахме и накрая успяхме да победим. Очаквахме такава игра от тях. Те запазиха целия си отбор, с изключение на 1-2-ма играчи. Другите момчета са от доста време заедно и са доста добър състав„, сподели Николай Грозев.

Аз се чувствам добре при Небойша Видич. Свикваме с нови принципи и тренираме здраво. Мисля, че новите играчи са изключителни добри момчета като характери. Алихан Демир е последният, който се присъедини към нас. Тези, които бяха в залата, видяха и него„, добави двуметровият баскетболист.

Определено мачовете през сезона ще бъдат доста интересни. Със сигурност разликите няма да бъдат големи. Мисля, че това, че ще играем в Балканската лига ще бъде плюс, защото ще имаме повече двубои и ще можем да се обиграваме до края на сезона. Така ще можем да се подготвим по-добре и за Купата„, каза още Николай Грозев.

Балкан финишира първи на турнира в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани