13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАНБА обяви най-добрите за последния сезон

НБА обяви най-добрите за последния сезон

Джоел Ембийд, Джейсън Тейтъм и Янис Адетокунбо са част от Идеалния отбор за 2022/2023

НБА обяви официално играчите, които попаднаха в Идеалния отбор на 2022/2023. В него се нареждат Джоел Ембийд (Филаделфия), който бе избран и за MVP на сезона, Лука Дончич (Далас), Янис Адетокунбо (Милуоки), Джейсън Тейтъм (Бостън) и Шай Гилджъс-Александър (Оклахома).

Във Втория тим са играчи като Стеф Къри (Голдън Стейт), Донован Мичъл (Кливланд), Джими Бътлър (Маями), Джейлън Браун (Бостън) и Никола Йокич (Денвър). В Третия състав на сезона са Домантас Сабонис (Сакраменто), Джулиъс Рандъл (Ню Йорк), Леброн Джеймс (Лос Анджелис Лейкърс), Деймиън Лилард (Портланд) и Ди`Арън Фокс (Сакраменто).

В символичните тимове на 2022/2023 в НБА не попада баскетболистът на Мемфис Джа Морант, който се замеси в няколко скандала в последните месеци. Това означава, че лидерът на Гризлис, които финишираха на второ място в конференцията си в редовния сезон, няма да може да поиска максимален договор.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани