7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаМVP на всички класации в Евролигата: Доказахме на себе си, че сме...

МVP на всички класации в Евролигата: Доказахме на себе си, че сме най-добри (видео)

Много се радвам, че избрах Анадолу Ефес, признава Василие Мицич

Василие Мицич приключи страхотния си сезон с титла в Евролигата, която е първа за неговия Анадолу Ефес. Освен това, по-рано сърбинът заслужи наградата за Най-полезен играч на 2020/2021 в турнира на богатите, като я допълни с приза за MVP на финалите.

27-годишният баскетболист стана петият, който взема и двете отличия в един и същи сезон. Преди него това са правили Димитрис Диамантидис, Василис Спанулис, Нандо Де Коло и Лука Дончич.

Наистина не ми пука за индивидуалните награди. Много се радвам, че избрах Анадолу Ефес и за начина, по който се държахме през първата година. Тогава всички започнаха да говорят за нас. В крайна сметка доказахме на себе си, че сме най-добри. Достатъчно добри сме, за да спечелим този турнир. Аз наистина се гордея с историята на този клуб„, сподели Василие Мицич, който може да се похвали със средно по 25 точки и 5.5 асистенции във Финалната четворка, което му донесе КПД 27 на мач.

Анадолу Ефес е новият властелин на баскетболна Европа (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани