8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияБерое и Ерик Димитров се разделят

Берое и Ерик Димитров се разделят

За старозагорци крилото има общо 9 мача във всички турнири през този сезон

Берое няма да разчита повече на Ерик Димитров. Двете страни се разделят. Това потвърди пред Max Sport треньорът на старозагорци Бойко Миленков след победата над ЦСКА с 85:81 в мач от 7 кръг в НБЛ.

Берое пребори ЦСКА и се върна към победите в НБЛ

Новината е факт, за съжаление се разделяме с Ерик Димитров. Ние нямаме никакво желание да го направим, но ситуацията е такава и е изключително тежка. Не искам да влизам в подробности. Не знам дали причините са политически, психологически или морални. Хората идват да гледат представлението, но преди него има адски много неща, които тежат, макар че сме направили един приятен отбор“, каза Бойко Миленков.

С екипа на „зелено-белите“ през този сезон Ерик Димитров има общо 7 мача в родния елит, в които записва средно по 7.1 точки, 1.3 борби и 1.4 асистенции. В 2 срещи от Балканската лига пък крилото има средни показатели от 9.5 точки, 2 борби и 1.5 асистенции.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани