5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропа"Мундо Депортиво" за Везенков: Eксплозия (видео)

„Мундо Депортиво“ за Везенков: Eксплозия (видео)

В Испания не са забравили за българския баскетболист и следят изкъсо изявите му

В Испания все още помнят Александър Везенков, който носи екипа на Барселона от 2015 до 2018 г. След страхотното си представяне в Берлин снощи българинът бе определен от испански вестник „Мундо Депортиво“ като „експлозия„.

Почти три години след като Везенков вече не е част от Барса, той затвърждава всичко най-добро, казано за него. Крилото достигна до КПД 41 срещу АЛБА Берлин, което подсказва, че е на път да спечели първата си награда за MVP на седмицата в Евролигата. Той приключи двубоя с 31 точки, 10 борби и 3 откраднати топки, както и с 6/7 зад дъгата, което е сензационен процент“, пише в материала си за Везенков журналистът Хосе Игнасио Уге.

Александър Везенков вече е най-добрият играч на Олимпиакос в Евролигата през този сезон, като може да се похвали със среден коефициент 14 срещу 13 за Костас Слукас. Бившият играч на каталунците оставя срещу името си средни показатели от 10.4 точки, 5.3 борби и 1 асистенция в общо 27 мача на гръцкия гранд в турнира на богатите.

Супер Везенков подобри личен рекорд, вдъхнови Олимпиакос в Берлин (видео)

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани