10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаМонако не прояви милост към лидера в Евролигата (видео)

Монако не прояви милост към лидера в Евролигата (видео)

Maйк Джеймс с дабъл-дабъл за отбора от Княжеството

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако триумфира за втори път в последните си пет мача в Евролигата. На свой терен момчетата на Саша Обрадович разгроми Реал Мадрид с 98:74 в среща от 22 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Отборът от Княжеството е с баланс от 12-10 и се намира на седмо място в класирането на Евролигата. Испанският гранд е с 19 успеха и 3 поражения, с което остава на върха.

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Лойд се отчете с 19 точки за Монако. Майк Джеймс добави 15, 6 борби, 12 асистенции и 5 откраднати топки. Алфа Диало се разписа с 14 точки.

Джанан Муса бе най-резултатен за Реал Мадрид с 12 точки. Руди Фернандес вкара 11. Фабиен Козе остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 65.7% срещу 51.5% за мадридчани. Освен това, Монако направи и повече асистенции – 25 срещу 10 завършващи подавания за „Белия балет“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Монако ще гостува на Анадолу Ефес, докато ден по-рано Реал Мадрид ще има среща с Олимпиакос.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани