7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияНБЛ с глоби от 700 лв. за технически нарушения

НБЛ с глоби от 700 лв. за технически нарушения

От лигата излязоха с наказанията за 21 кръг

Дисциплинарно-административният съвет наложи нова порция глоби на треньори и играчи за технически нарушения в НБЛ от мачове в 21 кръг. Това обявиха от лигата чрез официалния си сайт.

Ето и какви са решенията на ДАС:

ДАС се събра за поредно заседание и разгледа доклада на София Масларова  – дежурен представител на БФБ на мача между Балкан и Берое, проведена на 20.03.2021 г. в Ботевград. Въз основа на доклада, на основание чл. 15, ал. 1 във връзка с чл. 25, ал. 1 от Дисциплинарно-административните правила (ДАП) на НБЛ, предвид липсата на депозирано от заинтересованите лица възражение по см. на чл. 18 от ДАП, Дисциплинарно-административният съвет реши:

– Налага на старши-треньора на Балкан – Йовица Арсич – глоба в размер на 300 (двеста) лева на основание чл. 35 т.3 ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушение в среща № 84 между отборите на Балкан и Берое, проведена на 20.03.2021 г.

На основание чл. 27 от ДАП, решението подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен срок от уведомяването за същото.

Мотиви: Според доклада на дежурния представител на БФБ по време на срещата е отсъдено техническо нарушение на старши-треньора на Балкан – Йовица Арсич за реакция срещу съдийско отсъждане. Нарушението е трето за сезона за длъжностното лице, което преопределя размера на наказанието.

На базата на доклада на Николай Неделчев – дежурен представител на БФБ на Ямбол – Рилски спортист, проведена на 19.03.2021г. в гр. Ямбол ДАС реши:

– Налага на Павлин Иванов, състезател с №22 от отбора на Рилски спортист, глоба в размер на 300 (триста) лева на основание чл.34, т.3 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща № 83 между Ямбол и Рилски спортист, проведена на 19.03.2021 г.

На основание чл. 27 от ДАП, решението подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен срок от уведомяването за същото.

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с №22 от отбора на Рилски спортист – Павлин Иванов – е отсъдено техническо нарушение за симулация. Нарушението е трето за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието.“

Съветът разгледа и рапорта на Владимир Атанасов за двубоя Левски Лукойл – Академик Пловдив, проведен на 22.03.2021 г. Въз основа на доклада ДАС реши:

– Налага на Николай Титков, състезател с №5 от отбора на Академик Пловдив, глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща № 81 между отборите на Левски Лукойл и Академик Пловдив, проведена на 22.03.2021 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, в 9:46 минута от последната четвърт на срещата, на състезателят с №5 от отбора на Академик Пловдив – Николай Титков – е отсъдено техническо нарушение за симулация. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани