6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМихаил Капитанов: Не бива да позволяваме толкова много точки да ни се вкарват

Михаил Капитанов: Не бива да позволяваме толкова много точки да ни се вкарват

Виждаме, че имаме потенциал, но има още какво да се работи, заяви помощник-треньорът на Черноморец

Искам да поздравя Шумен за добрата игра. Друго, искам да отбележа, че според мен, стана много атрактивен и интересен мач, с много добри изпълнения и от двете страни. Какво мога да кажа?! Доволни сме от това, че имаме 31 точки от бързи атаки, предизвикали сме 25 грешки, 18 откраднати топкиВъпреки това получихме много точки – 87 и ще трябва да поработим върху товаОсобено в нашата зала, не бива да позволяваме толкова много точки да ни се вкарват. Загубихме борбата, която от последните два сезона беше нашето най-силно оръжиеИ това мога да кажа, че няма да се случи в следващите мачове„, заяви помощник-треньорът на Черноморец Михаил Капитанов след победата над Шумен с 94:87 на старта на сезона в НБЛ.

Черноморец издържа срещу Шумен (видео)

„Също искам да кажа, че тази седмица ние бяхме без нашите гардове, защото Мунис Туту и Николай Титков бяха контузени. Същото е положението и с Джъстин Уотс, който получи разтежение на турнира в Ботевград и нямаше как да го ползвамеДо последно не знаехме кой ще играе. Като цяло сме доволни от срещата. Виждаме, че имаме потенциал, но има още какво да се работи. Да, работим за химията в сработването и тепърва на мачовете ще си покажем нашето истинско лицеДоволни сме от победата и с нетърпение чакаме следващата седмица, когато всички ще бъдат здрави и ще покажем най-доброто още на следващия двубой срещу Пловдив. Благодарим на публиката! Не сме очаквали толкова голяма подкрепа в началото на сезона“, добави той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани