16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАМилуоки не остави шансове на Ню Йорк (видео)

Милуоки не остави шансове на Ню Йорк (видео)

Янис Адетокунбо с първи трипъл-дабъл през сезона в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки спечели за четвърти път в последните си пет мача в НБА. Шампионите се наложиха над Ню Йорк със 112:97 като гости, за да запишат 18-та победа в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Kрис Мидълтън даде тон на Милуоки с 24 точки и 8 борби. Янис Адетокунбо оформи първия си трипъл-дабъл през сезона – 20, 10 борби и 11 асистенции. Боби Портис достигна до дабъл-дабъл – 19 точки и 10 борби.

Куентин Граймс бе най-резултатен за Ню Йорк с 27 точки, като постави нов клубен рекорд за най-много вкарани точки от новобранец. Дерик Роуз и Кевин Нокс останаха с по 18.

КЛЮЧЪТ: Бъкс не допуснаха изоставане в нито един момент от двубоя, като направиха серия от 9-1 в началото, за да излязат напред с 26:16 в края на първата част. Преднината на Милуоки достигна 19 точки 4.28 мин. преди края на втория период след тройка на Боби Портис, а на почивката бе 13.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Милуоки ще гостува на Бостън, а Ню Йорк ще излезе срещу Голдън Стейт в следващия си мач.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани