9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАМилуоки намери начин да спре Клипърс (видео)

Милуоки намери начин да спре Клипърс (видео)

Янис Адетокунбо и Деймиън Лилард станаха втората двойка съотборници, преминали границата от 30 точки и 10 асистенции в един мач в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Деймиън Лилард отбеляза 16 от своите 35 точки в последната част за първата победа на Милуоки от пътуването му в Калифорния. Бъкс надиграха Лос Анджелис Клипърс със 124:117 като гости, като вече имат баланс от 42-23 в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо и Деймиън Лилард станаха едва втората двойка съотборници от 1980 г. насам, преминали границата от 30 точки и 10 асистенции в един мач в НБА. Гардът регистрира още 7 борби и 11 завършващи подавания, докато неговият колега се отчете с 34 точки, 7 борби и 10 асистенции.

Норман Пауъл бе най-резултатен за Клипърс с 26 точки и 7 борби. Ивица Зубац финишира с 18 и 6 борби. С по 16 точки останаха Терънс Ман и Амир Кофи, като последният грабна и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Нито един отбор не водеше с повече от осем точки в целия двубой, докато Деймиън Лилард не отбеляза на три пъти от фаул линията, а освен това бе автор на тройка, с което даде на Бъкс преднина от 119:109. До финалната сирена гостите не изпуснаха победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 март Милуоки ще спори със Сакраменто на Александър Везенков, докато ден по-рано Клипърс ще играе срещу Минесота. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани