10.5 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис измъчи Минесота (видео)

Антъни Дейвис измъчи Минесота (видео)

Две поред за Лейкърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс регистрираха 12-та победа в последните си 17 мача в НБА. „Езерняците“ се наложиха над Минесота със 120:109 у дома, като вече са с баланс от 36-30 в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс бе близо до трипъл-дабъл за Лейкърс след 29 точки, 8 борби и 9 асистенции. Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 27 и 25 борби плюс 5 асистенции и 7 откраднати топки. Остин Рийвс се отчете с 19 точки и 6 борби.

Антъни Едуардс и Наз Рийд бяха най-резултатни за Минесота с по 25 точки, като първият добави към сметката си още 7 борби и 7 асистенции. Никел Александър-Уокър остана с 15 точки, 7 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Антъни Дейвис овладя 21 борби през второто полувреме и даде искрата на тима от Ел Ей за серия от 21-4 в началото на последната част. Това помогна на Лейкърс да спечелят за втори пореден път в лигата.

И ОЩЕ: Антъни Дейвис стана първият играч в историята на най-силното първенство в света, преминал границата от 25 точки, 25 борби, 5 асистенции и 5 откраднати топки в един мач.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 март Лейкърс ще играят срещу Сакраменто на Александър Везенков, докато два дни по-рано Минесота ще спори с Клипърс.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани