18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМаями нанесе нов удар на Бруклин (видео)

Маями нанесе нов удар на Бруклин (видео)

"Горещите" изпуснаха аванс от 19 точки, но оцеляха срещу Нетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями достигна до 37-мата си победа в НБА през този сезон. „Горещите“ нанесоха още един удар на Бруклин след 115:111 у дома. Това бе 11-то пореднo поражение за Нетс в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Бам Адебайо бе много полезен за Маями и оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 14 борби. Дънкан Робинсън добави 17. Тайлър Хиро финишира с 15 точки и 7 борби.

Кайри Ървинг бе най-резултатен за Бруклин с 29 точки, 5 борби и 5 асистенции. Кам Томас се включи от пейката с 22. Кеслър Едуардс остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 21 точки, „мрежите“ се вдигнаха на щурм в края и намалиха до 109:110 след тройка на Кам Томас 37 секунди преди сирената. При 113:111 Нетс имаха възможността да изравнят, но Кайл Лаури открадна топката от Томас и подаде на Пи Джей Тъкър, който бе фаулиран и с два успешни опита от фаул линията осигури успеха на Хийт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 февруари Бруклин ще приеме Сакраменто, а ден по-късно Маями ще излезе срещу Далас.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани