19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Трябват ми още два-три мача, за да си върна напълно...

Мартин Коцев: Трябват ми още два-три мача, за да си върна напълно формата

Този мач ние го спечелихме с бърза атака, смята капитанът на Черно море Тича

„Още влизам в ритъм, трябват ми още два-три мача, за да си върна напълно формата, но се чувствам добре. Мисля, че съм готов на 60%, не съм играл от един месец, но се надявам с всеки изминал двубой да влизам в по-добра форма. Мисля, че направихме добър мач пред родна публика и зарадвахме феновете с първа домакинска победа. Този мач ние го спечелихме с бърза атака, с много атаки, бързо нападение и просто стилът ни беше малко по-агресивен и динамичен от техния. В началото на сезона имахме доста контузени състезатели, включително и аз. В момента целият отбор се събира заедно и мисля, че оттук можем да вървим само нагоре“, това мнение изрази капитанът на Черно море Тича Мартин Коцев след победата над Берое с 94:76.

„Аверил Ъгба почти всеки мач е човекът-чудо и много разчитаме на него и добрата му игра. Естествено, че такава победа вдига всеки отбор и дава самочувствие, сега въпросът е да продължим да градим над тези победи и да се изкачим в класирането“, каза още баскетболистът, който остави на сметката на варненци 6 точки, 6 борби и 8 асистенции.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани