13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаМаркус Ериксон изнесе лекция на Химки (видео)

Маркус Ериксон изнесе лекция на Химки (видео)

АЛБА Берлин стопира серия от три поредни поражения в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: АЛБА Берлин стопира серията си от три поредни поражения в Евролигата. Германският шампион взе своето при визитата си на Химки със 100:81 като гост в мач от 28 кръг в турнира на богатите. Селекцията на Айто Гарсия Ренесес е с баланс от 10-18 и заема 15-то място в класирането, докато руснаците са на дъното с 3 победи и 24 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Маркус Ериксон изравни рекорд в Евролигата за АЛБА Берлин от 10 тройки, като приключи с общо 36 точки. Симоне Фонтекио и Люк Сикма добавиха по 18. Пейтън Сива и Бен Лемънс вкараха по 11 точки.

Джордан Мики бе най-резултатен за Химки с 29 точки и 9 борби. Алексей Швед бе близо до трипъл-дабъл – 15 точки, 7 борби и 12 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: АЛБА Берлин демонстрира отборен баскетбол, като направи 31 асистенции, което е най-доброто постижение на тима в надпреварата. Това изравни рекордът на Фенербахче, поставен по-рано през сезона.

СТАТИСТИКА ОТ ХИМКИ – АЛБА БЕРЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани