6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаМануел Марков: Постигнахме две поредни победи, които ни костваха много усилия

Мануел Марков: Постигнахме две поредни победи, които ни костваха много усилия

Радвам се, че се класирахме за Финалната четворка, добави треньорът на Монтана 2003

Постигнахме две поредни победи, които ни костваха много усилия. Триглав е добре организиран отбор и разполага с много добър треньор. Те ни затрудниха много и в двата мача, особено във втория, въпреки че бяха с много къс състав. Поздравявам ги за волята, която показаха и се надявам, че контузията на Алина Квъргич не е сериозна“, заяви треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков след класирането на отбора за финалите в Адриатическата лига.

Монтана 2003 със сигурно място във финалите на Адриатическата лига (видео)

Играхме без две основни фигури и другите момичета трябваше да компенсират тяхното отсъствие. Христина Иванова е изключителна важна част от отбора и определено ни липсваше, но има много по-важни неща в живота от една победа или класиране. Тя беше там, където трябваше да бъде. Разбира се, радвам се, че се класирахме за Финалната четворка. През този сезон турнирът е доста оспорван. Искам да покажем най-доброто, на което сме способни в заключителната фаза. Благодаря на всички в Крагуевац за съдействието да бъдат изиграни тези два мача“, добави наставникът на българския вицешампион.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани