13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМануел Марков: Всичко се решава в един мач

Мануел Марков: Всичко се решава в един мач

Надявам се на финала нашите състезателки да се раздадат докрай, допълни треньорът на Монтана 2003

В неделя (20 февруари) от 18.00 ч. Монтана 2003 и Берое ще спорят за Купата на България при жените в столичната зала „Триадица“. Треньорът на вицешампиона Мануел Марков се надява баскетболистките му да се раздадат докрай в срещата. 

За мен е много важно да се обърне по-голямо внимание на жените и девойките, които тренират баскетбол. Привилегия за нас е, че Албена Брънзова ще работи за тази голяма кауза„, е мнението на Мануел Марков. 

Що се отнася до финалния двубой за Купата на България, в последните два мача не бяхме на нивото на Берое и загубихме. Една от причините е участието ни в Адриатическата лига, където имаме много дълги пътувания. В Берое няма много изявени състезателки, но всички са много добри като отбор, така че ще ни бъде доста трудно. Важно е да припомня на момичетата, че това е състезание, в което всичко се решава в един мач. Така че се надявам на финала нашите състезателки да се раздадат докрай и да спечелим Купата„, пожела си наставникът на Монтана 2003.

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани