18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМак МакКлунг открадна шоуто и стана №1 в конкурса по забивки (видео)

Мак МакКлунг открадна шоуто и стана №1 в конкурса по забивки (видео)

Новото попълнение на Филаделфия впечатли присъстващите с изпълненията си

Мак МакКлунг се превърна в сензация в конкурса по забивки, който се проведе в Солт Лейк Сити като част от звездния уикенд отвъд океана. 24-годишният гард, който започна сезона в G-Лигата, впечатли присъстващите и триумфира в надпреварата, след като във финала засенчи Трей Мърфи.

Бившият възпитаник на Тексас Тех получи по 50 точки от журито три пъти, като само веджнъж имаше 49 от Лиза Лесли. Мак МакКлунг събра погледите със забивка със завъртане на 360 градуса, което му донесе прегръдка от Доминик Уилкинс, който е двукратен победител в конкурса. Освен тях, оценки за изпълненията даваха още Джамал Кроуфърд, Карл Малоун и Харолд Майнър.

188-сантиметровият играч вдигна на крака публиката още с първото си изпълнение, в което прескочи двама приятели и удряйки топката в таблото, след това я заби мощно в коша.

Историята на Мак МакКлунг е интересна. Той има само 4 мача в НБА, като прекарва по-голямата част от кариерата си до момента в G-Лигата. Става популярен още в гимназията, тъй като негови забивки се превръщат в хит в социалните мрежи. МакКлунг е първият от G-Лигата, който участва в конкурса по забивки. Наскоро той подписа с Филаделфия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани