4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаМайк Джеймс попари УНИКС с тройка в края (видео)

Майк Джеймс попари УНИКС с тройка в края (видео)

Гардът наниза 25 точки за победата на Монако в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Майк Джеймс отново доказа защо е определян за един от най-добрите гардове в Европа. Американецът изведе своя Монако до триумф над УНИКС Казан със 79:76 с тройка в последните секунди на отложения мач от 20 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът от Княжеството е с баланс от 13-13 и заема осмо място в класирането на Евролигата, докато руснаците са седми с 13 успеха и 12 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс завърши с 25 точки и 7 асистенции за Монако. Алфа Диало и Донатас Мотеюнас добавиха по 11, като вторият грабна и 10 борби за дабъл-дабъл. Донта Хол се отчете с 10 точки и 7 борби.

Марио Хезоня бе най-резултатен за УНИКС Казан с 20 точки, 8 борби и 5 асистенции. Джон Браун финишира с 16 и 8 борби. О Джей Мейо остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: О Джей Мейо наниза петата си тройка в двубоя, за да постави равенство на таблото за 76:76 24 секунди преди края, след като тимът му изоставаше с 15 точки. Майк Джеймс обаче имаше последната дума в срещата и с далечен снаряд 6 секунди преди сирената осигури успеха на Монако. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 февруари Монако ще излезе срещу Фенербахче, а ден по-рано УНИКС Казан ще спори с Баскония. 

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – УНИКС КАЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани