8.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАМайк Браун за Везенков: Има добро чувство за играта (видео)

Майк Браун за Везенков: Има добро чувство за играта (видео)

Играе добре и няма как да не сме доволни от това, което виждаме, казва още треньорът на Сакраменто

Майк Браун не спести похвалите си за Александър Везенков след успеха на Сакраменто над Лос Анджелис Лейкърс със 132:127 след драма с продължение в НБА. Българинът регистрира 11 точки, допълнени от 4 борби, 1 асистенция и чадър за 18 минути в игра.

Неговите усилия винаги са налице. Реалността е такава, че когато Везенков е на паркета, огромна част от отборите ще играят на пик енд рол срещу него. Това означава, че той ще трябва да се старае в защита, ако се получи смяна. Ако може да прави това, ще получава много възможности за игра, защото както виждате, има добро чувство за играта, заяви Майк Браун по време на пресконференцията след двубоя, който се проведе в „Голдън 1 сентър“. 

„Прави много малки неща, а когато намери своя ритъм от далечна дистанция, само гледайте. Способността му да се бори под коша е несравнима, особено по периметъра. Играе добре и няма как да не сме доволни от това, което виждаме, когато е на паркета“, добави наставникът на „кралете“.

Александър Везенков бе похвален за представянето си от двама от съотборниците си при „кралете“ Кийгън Мъри и Кевин Хюртер. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани