16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДеян Карамфилов: Ние сме си виновни

Деян Карамфилов: Ние сме си виновни

Борихме се до края, но не успяхме да постигнем целите си тази година, добави гардът на Рилски спортист

„В края на редовното време направихме две грешки поред, лоши нападения, една, мога да кажа, щастлива тройка на Георги Боянов от доста далече. Тя като че ли преобърна нещата. Като цяло ние сме си виновни, не може за 1 минута да пропиляваме такъв аванс. След това много се изнервиха нещата. Борихме се до края, но не успяхме да постигнем целите си тази година„, сподели гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов след загубата от Черноморец с 90:95 след две продължения в мач №4 от полуфиналната плейофна серия в НБЛ.

„Във втората част на сезона Черноморец се оказа доста неудобен за нас. Ние изиграхме трудни мачове с тях. Те имаха малко психологическо предимство, тъй като ние бяхме първи в редовния сезон, имаше напрежение, очаквания към нас. Те играят с много енергия, с много добро нападение, имат много атлетични и бързи играчи. Не успяхме да се справим в повечето мачове с това. Закономерно ни победиха. Поздравявам ги. Определено заслужават повече от нас да са на финал“, добави баскетболистът на самоковци, който се отчете с 16 точки и 8 асистенции в тази среща.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани