17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Адмирации за момчетата, които сложиха клуба пред себе си

Бойко Миленков: Адмирации за момчетата, които сложиха клуба пред себе си

От края на февруари имаме финансови проблеми, имаме уверението, че ще бъдат решени много скоро, казва треньорът на Берое

„Тежка загуба за нас като резултат, но с оглед на състава, с който разполагахме, беше закономерно. И то срещу Рилски, който спечели преди 10 дни Купата и води в първенството. Надявам се да сме успели да се съхраним физически и психически за изключително важния мач за нас, който се очертава утре срещу Черно море Тича“, каза треньорът на Берое Бойко Миленков след загубата от Рилски спортист със 76:125.

Рилски спортист мина с лекота в Стара Загора (видео)

„От края на февруари имаме финансови проблеми, които се опитваме и имаме уверението, че ще бъдат решени много скоро. За съжаление в такова време живеем. Адмирации и за момчетата, които сложиха клуба пред себе си. На американците няма за какво да се сърдим, те са възпитани по друг начин. Очаквам съвсем скоро да сме в пълен състав, за да не опропастим добрия сезон, който правим“, допълни наставникът на старозагорци.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани