11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Започнахме изключително добре

Людмил Хаджисотиров: Започнахме изключително добре

Дори в такива трудни ситуации успяхме да функционираме добре, заяви треньорът на Рилски спортист

Най-важното, естествено беше да спечелим. Дойдохме тук, за да затворим серията 2-0. Бяхме без Павлин Иванов, но това даде шанс на другите играчи да имат по-голяма роля. Започнахме изключително добре мача. В първата част вкарахме 39 точки срещу 12 за Ямбол. След това във втората част имаше рязко спадане на концентрацията, подценяване на ситуации и грешки, което позволи на Ямбол да се разиграе, нямайки какво да губи“, заяви Людмил Хаджисотиров след успеха на своя Рилски спортист в зала „Диана“.

„Ямбол е добър отбор в нападение, те са трети или четвърти в лигата по отбелязани точки. Вкараха трудни кошове, вкараха тройки. Така успяха да свалят разликата и през второто полувреме мачът стана по-изнервен за нас. Важното е, че дори в такива трудни за нас ситуации успяхме да функционираме добре и да завършим с победа. Важното е, че всички са здрави и сега ще имаме няколко дни, в които да можем да се подговим максимално добре за следващия ни съперник. Поздравявам Ямбол за сърцатата игра“, добави наставникът на самоковци, които на полуфиналите в НБЛ ще спорят с победителите от двойката Черноморец/Спартак Плевен.

Рилски на полуфинал в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани