3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Неузнаваем отбор на Ямбол в нашата зала

Тони Дечев: Неузнаваем отбор на Ямбол в нашата зала

Мачът свърши още първата част, коментира наставникът на ямболии

Това, което можем да кажем е, че трябва да съжаляваме за началото на мача. Неузнаваем отбор на Ямбол в нашата зала. Може би наистина момчетата, а и всички около нас, не вярваха, че можем да сътворим нещо и да победим. Започнахме много страхливо, с много грешки, просто катастрофална първа част. Всъщност, според мен, мачът свърши още там. В останалите три части, дали защото ние заиграхме по-добре или защото Рилски отпусна педала, ние бяхме абсолютно равностойни и на моменти дори се приближавахме до 10 точки разлика“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Рилецо с 83:96.

„Естествено, категорична доминация на противника в подкошието, имат високи, атлетични момчета. Категорично спечелиха и борбата. Като че ли по-скоро не ни достигна желанието за битка, отколкото баскетболните аргументи, защото реално да вкараш на Рилски 83 точки си е нещо прилично след първа част с 12. Но в защита, както се случи и на мача в Самоков, ни липсваше, според мен, всякаква агресия, комуникация и въобще желание да се справим малко по-добре. Пожелавам на всички наши момчета да бъдат здрави, сезонът за нас приключи. На Рилски спортист пожелавам успешни мачове до края на сезона“, допълва специалистът.

Рилски на полуфинал в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани