11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Познавам си отбора доста добре

Любо Минчев: Познавам си отбора доста добре

Няма нещо, което да ме изненада, заяви треньорът на Спартак

„През първото полувреме имахме повече грешки, отколкото асистенции. Това беше една от причините да не играем толкова добре в защита през втората четвърт. Смятам, че в третата част играхме доста добре, направихме много контраатаки, вкарахме доста стрелби на бърза атака и постепенно нападение. Направихме една доста добра разлика. Естествено, след това се отпуснахме. Това е единственото нещо, което не ми харесва„, заяви треньорът на Спартак Плевен Любо Минчев след успеха над Академик Пловдив с 92:69 в мач от НБЛ. 

Знаехме точно какво искаме, с изключение на последната част. Нашето желание тогава бе мачът да приключи. През първото полувреме не вкарвахме толкова, но през второто подобрихме процента на стрелба и оттам вдигнахме разликата. Познавам си отбора доста добре, защото съм работил с тези играчи. Няма нещо, което да ме изненада“, каза още наставникът на плевенчани, които са четвърти в родния елит с баланс от 16-12. 

„Няма значение това, че побеждаваме за четвърти пореден път. По всяка вероятност ще завършим на петото място преди плейофите. Имаме два мача, които трябва да изиграем и да довършим редовния сезон. Ще излезем за победа, независимо от класирането. Не съм го гледал, не съм си правил сметки с кого ще играем. Ще срещнем този, който трябва“, добави Любо Минчев. 

Очаква се след празниците Ивко Ивков да поднови тренировъчен процес. Все още не знам в какво състояние ще се намира. Лошото е, че една такава контузия се отразява на формата на даден играч, както бе ситуацията и със Станимир Маринов„, каза още той. 

Състоянието ни в плейофите ще зависи от това какво ще покажем по време на мачовете. Сега може да гледаме едно, но е важно как ще играем тогава“, завърши специалистът. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани