9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Ние сме си виновни

Любо Минчев: Ние сме си виновни

Когато нещата започват да не се получават, липсва отбор, допълва наставникът на Берое

За съжаление наблюдавам нещо, което не ми харесва и няма треньор, на който да му харесва. Когато нещата започват да не се получават, липсва отбор. Всеки започва да се опитва да решава сам мача. От това нещо всеки после започва да бъде недоволен. Основният ни проблем срещу Академик е борбата в защита и този път до третата четвърт те отново доминираха, а след това двубоят беше свършил. Като сложим и лошият ни процент стрелба. На мен това не ми харесва, че ние се предаваме и всеки започва да играе индивидуално„, коментира причините за загубата от Академик с 68:93 пред Max Sport треньорът на Берое Любо Минчев.

Няма как да се оправдаваме с пътуванията и многото мачове. Хората играят постоянно в такъв цикъл. Това, че имаме контузени играчи и ни липсва ротация, това е видно, но не можем да се оправдаваме. Ние сме си виновни. Проблемът е в нас„, добави наставникът на старозагорци, които вече са пети в НБЛ.

Отдавна казах, че не знам какво да кажа за моя отбор. Със сигурност в понеделник отново ще ни бъде трудно, защото отново ротацията ни ще бъде къса. Не знам кога Станислав Ваклинов и Николай Стоянов ще могат да играят, защото не са започнали да тренират с отбора„, завърши Любо Минчев.

Академик в Топ 4 на НБЛ с Александър Груев като треньор

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани