20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Започнахме доста добре, отворихме разлика

Любо Минчев: Започнахме доста добре, отворихме разлика

Играхме с по-дълга ротация, защото има поредни мачове, бе мнението на треньора на Спартак

Започнахме доста добре, отворихме една разлика. Падането й дойде от две неща – грешките, които ние направихме и слабият процент, с който играхме. От наши грешки те вкараха доста точки. Организацията в нападение беше доста по-слаба и от това те наказват с лесни кошове. Те имаха и доста щастливи стрелби. И тези неща също оказаха по-негативно влияние„, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след успеха над Ямбол със 74:65 в среща от 1/4-финалите за Купата.

„Отдавам ниският процент от тройката на това, че 1/4-финалите са най-трудните мачове. От тази гледна точка стрелбата ни бе по-слаба, но пък е радващо, че ние и с това успяхме да победим„, добави наставникът на плевенчани.

„Играхме с по-дълга ротация, защото има поредни мачове. Ако трябва да бъда честен, Станимир Маринов не е готов и няма как да има тази роля, която има по време на сезона. Нормално е. Най-важното е основни играчи да не играят по 35 минути. Това е хубаво, за да може да се държи ритъм, агресия в защита и да се тегли с повече енергия на бърза атака“, каза още Любо Минчев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани