Тони Дечев: Трябваше да изиграем последните 3-4 минути по-умно

Повече съм доволен от този двубой, допълни наставникът на Ямбол

344

Знаем Спартак колко е добър в нападение. Направихме анализ на последните им три мача в Първата шестица, като те са вкарали по 97 точки средно на мач. Знаех, че без отборна, здрава игра в защита, без някакви хитрини, няма как да ограничим Спартак. Това беше нещото, което беше позитивно в мача за нас. Като фаворити знам, че напрежението беше върху тях. То обаче се отрази и при нас. Двата отбора стреляха много лошо от тройката. Те са със 17%, а ние сме с невероятните 25%. Сигурно и това, че залата е нова, сигурно и това, че ринговете са различни, но като цяло ми хареса начинът, по който дойдохме и изиграхме този мач“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след поражението от Спартак с 65:74 в среща от 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

Повече съм доволен от този двубой, макар че 3 или 4 минути преди края, когато резултатът беше 2-3 точки, Бел вкара много труден кош с фаул, който съдиите не отсъдиха. Може би съм реагирал по-бурно, дадоха ми техническо, там като че ли загубихме вяра, че можем да победим. Това не ми хареса. Иначе ще ги поздравя. Тези 4 минути трябваше да ги изиграем по-умно„, допълни треньорът на ямболии.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияЛюбо Минчев: Започнахме доста добре, отворихме разлика
Следваща статияРилски спортист също на полуфиналите за Купата на България
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."